photo_2022-01-09_22-28-44

Вручення нагороди

Початок Нового 2022 року в навчально-науковому інституті архітектури, дизайну та геодезії Національного університету «Чернігівська політехніка» був ознаменований важливою подією – врученням медалі «За заслуги в геодезії і картографії ІІ ступеня» випускнику нашого інституту, сертифікованому інженеру – землевпоряднику, директору підприємства, стейкхолдеру – Залозному Олександру Анатолійовичу.

О.Залозний навчався на факультеті Геоінформатики і управління територіями Чернігівського державного інституту економіки і управління та  у 2008 році закінчив з відзнакою і здобув кваліфікацію “Інженера-геоінформатика”. Далі продовжив навчання та здобув другу вищу освіту за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр», отримавши кваліфікацію «Інженера з землевпорядкування та кадастру».

Після закінчення навчання Олександр Залозний тісно підтримує відносини зі своєю “Alma Mater”, постійно працює над удосконаленням своїх знань, виділяється прагненням до підвищення кваліфікації та професійного зростання, глибоко вивчає питання теорії і практики професійної справи.

Бажаємо О.Залозному подальших творчих здобутків та досягнень на професійній ниві.