ywZzgJQ

ФОРУМ СТУДЕНСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ «СТУДЕНТСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ АЛЬЯНС»

31 травня 2019 р. в Київському національному університеті архітектури і будівництва відбувся Форум студенського самоврядування «Студентський будівельний альянс-2019».
Офоруму виступили Рада студентського самоврядування, Студентська наукова спілка та Молодіжна наукова рада КНУБА.
У роботі форуму взяли участь представники органів студентського самоврядування будівельно-архітектурних закладів вищої освіти України 62 студенти з 11 ЗВО. Представниками Чернігівського національного технологічного університету від Навчально-наукового інституту будівництва були студенти другого курсу: Желдак Олег (ПЦ-171), Губанова Валерія (ГЗ-171), Тарасова Анастасія (ПЦ-171).
В рамках Форуму студенти відвідали екскурсію в офіс віртуальної реальності touch панелі 3-D візуалізації житлових комплексів Української державної будівельної корпорації “Укрбуд”.
Під час роботи Форуму було проведено презентації діяльності студентського самоврядування делегацій закладів вищої освіти і ділову гру з вирішенням кейсових завдань «Місце та роль органів студентського самоврядування в екосистемі в університету».
Студенти обговорили найактуальніші питання пов’язані з організацією роботи органів студентського самоврядування в університетах, активізацією студентських рухів та створення всеукраїнської студентської спільноти будівельних закладів вищої освіти.
За результатами Форуму було створено студентську спільноту будівельних ЗВО та соціальні групи «Студентський будівельний альянс», для обміну інформацією.

Висловлюємо щиру подяку адміністрації КНУБА та організаторам Форуму за гостинний прийом та сподіваємось на подальшу співпрацю.

Конференція в КНУБА