1-2

ФОРУМ ВИПУСКНИКІВ 2019

22 червня 2019 року – ця дата стала дуже особливою для начально-наукового інституту будівництва, адже була започаткована нова традиція – ФОРУМ ВИПУСКНИКІВ!
Стіни аткової зали ЧНТУ гостинно приймали випускників ННІБ ( ІБФ) всіх років, де вони могли зустрітися зі своїми друзями, викладачами, яких давно не бачили, а також познайомитися та поспілкуватися з теперешніми студентами. Свято пройшло в дружній атмосфері, директор інституту Терещук Олексій Іванович повідав присутнім цікаву історію факультету, найважливіші етапи розвитку від початку існування і досьогодні, а студенти та випускники влаштували на сцені справжнє дійство! Чуттєвий танець від Олександри Мироненко, емоційна пісня від випускника – Андрія Бартоша та незабутній виступ команди КВК ” Малдавянє” не залишили глядачів байдужими! Також, найкращі випускники та студенти були нагороджені подяками від ректора ЧНТУ Шкарлета Сергія Миколайовича, медалями та статуетками.
Студентські роки недарма вважаються найкращими, і іноді так хочется знову повернутися в рідні стіни, а Форум Випускників дає всім бажаючим цю можливість!

View post on imgur.com