GqmgYd6

“ПОДИХ РІДНОГО МІСТА”

30 жовтня 2019 року в рамках дії договору між житлово-комунальним господарством Чернігівської міської ради та Чернігівським національним технологічним університетом  в парку відпочинку «Березовий гай» відбулась акція з реалізації проекту «Подих рідного міста». Сам проект передбачав проведення пропагандистсько-просвітницької роботи, спрямованої на підвищення обізнаності школярів, студентів та інших верств населення м.Чернігова у питаннях створення та збереження новостворених зелених насаджень.

Таким чином, в результаті проекту на ігровому майданчику «Березового гаю» за фінансової підтримки ЖКГ та технічної підтримки КП «Зеленбуд» студентами та викладачами ЧНТУ було висаджено 10 ясенів, які були закуплені в одному із садових центрів. До акції активно долучилися учні 2-Г класу ЗОШ І ступеня №25, старшокласники ЗОШ №12 та громадськість. Перед посадкою дерев з дітьми було проведено бесіду про екологічні проблеми сучасного суспільства, користь зелених насаджень та необхідність їх оновлення і збереження.

У висадці дерев також прийняли участь екоактивісти ГО «Еко місто», які на території парку проводять подібні акції вже третій рік поспіль.

View post on imgur.com