W02euYZ

Знайомство з університетом

Перше вересня – це справжнє свято для першокурсників, які починають новий етап свого життя. Цього року святкової лінійки для студентів не було, за відомих причин, але без цієї атмосфери ми не могли залишити наших першачків .

Саме тому , сьогодні, 24 вересня 2020 р. знайомство з університетом для юних студентів почалося з офіційної частини , де спочатку вони почули привітання від виконуючого обов’язків ректора Національного університету «Чернігівська політехніка», професора, доктора технічних наук, Заслуженого працівника освіти України Новомлинця Олега Олександровича. Також на сцені актової зали виступили талановиті студенти з музичним подарунком, відбулося знайомство зі Студентською радою університету та нашого інституту, а також Первинною профспілковою організацією студентів. Завершився концерт традиційною церемонією вручення залікової книжки.

Після урочистостей  відбулося знайомство з директором Навчально – Наукового інституту архітектури, дизайну та геодезії Терещуком Олексієм Івановичем, завідувачами кафедр та студентською радою ННІАДГ. Олексій Іванович особисто вручив кожному першокурснику іменні значки університету та побажав усім вдалого навчального року.

Нині для наших першокурсників починається нове життя. На вас чекає цікаве і насичене студентське життя, і лише від ваших прагнень залежить, якими будуть ці роки і чого ви досягнете в майбутньому. Бажаємо вам вдалої сесії, першого «відмінно» в заліковій книжці та всього самого найкращого!

 

View post on imgur.com