photo_2021-05-15_10-12-57

Онлайн нарада представників ННІ архітектури, дизайну та геодезії з головами/профільними заступниками територіальних громад Чернігівської області

Час проведення:

Місце проведення:

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ЧЕРНІГІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА»

14 травня 2021 р. відбулася онлайн нарада представників ННІ архітектури, дизайну та геодезії з головами/профільними заступниками територіальних громад Чернігівської області на тему: «Забезпечення територіальних громад області кваліфікованими спеціалістами в сфері містобудування та архітектури».

У нараді взяли участь виконуючий обов’язки начальника Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Сергій Олександрович Куреня, директор ННІ АДГ О.І. Терещук, завідувач кафедри геодезії, картографії та землеустрою к.т.н. доцент І.В. Корнієнко, завідувачка кафедри архітектури та дизайну середовища д.т.н., доцент О.В. Савченко, викладачі кафедри АДС, представники територіальних громад Чернігівської області.

Було обговорено важливі питання, які вирішують уповноважені підрозділи містобудування та архітектури територіальних громад та про стан їх створення, про важливу роль кваліфікованих кадрів в процесі планування просторового розвитку територіальних громад. Також обговорили питання підготовки фахівців для територіальних громад у сфері землеустрою, кадастру та геоінформаційних систем та фахівців для територіальних громад за напрямом архітектури, містобудування та дизайну середовища.